Over ons

LV Interieurbouw houdt zich sinds 1999 bezig met het maken van meubilair op maat, zoals bijvoorbeeld kasten, tafels, en keukens. Daarnaast maken wij ook bureaus, balies en winkel– en beursinterieurs. Wij combineren ambachtelijk vakmanschap met de beste materialen om de meubels helemaal naar uw ontwerp en wens te vervaardigen. Dit maakt uw interieur persoonlijk en uniek.

Van ontwerp
tot meubel

Soms heeft u zelf al een duidelijk ontwerp, een andere keer heeft u alleen een idee van wat het ongeveer moet worden. Wij kunnen met u in gesprek gaan over uw wensen. Deze wensen zullen dan door ons uitgewerkt worden. Aan de hand van de 3D tekening kunt u zien of het is wat u in gedachten heeft. Deze tekening kunnen wij vrijblijvend voor u maken. Ook kunt u een speciale app downloaden waarmee u als het ware door het ontwerp van bijvoorbeeld uw nieuwe keuken ‘heen kunt lopen’. Zo heeft u een duidelijk beeld en kunnen we nog het één en ander aanpassen als dat nodig is.

Met onze nieuwe MASTERWOOD CNC Machine en ons 3D tekenprogramma kunnen wij van elk digitaal ontwerp de gewenste meubel maken.

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit onze werkplaats in Bleskensgraaf.